V průběhu festivalu Anifilm v Liberci se představila platforma Creatoola v rámci industry programu určeného profesionálům a zájemcům o práci v oboru animace, který proběhl v krásném prostředí nově zrekonstruované Liebiegovy vily. Letošní Creatoola Animarket zaujal desítky návštěvníků.

Po celý pátek 10. 5. mohli registrovaní účastníci navštívit stánky organizací a škol z oboru animace, VFX, her a VR/AR tvorby. Získali zde užitečné informace o volných pracovních pozicích, zajímavé kontakty a nabídky jak od profesionálů, tak škol. V odpoledních hodinách proběhly 10 minutové “one2one meetingy”, v rámci kterých měli možnost konzultovat s profesionály z oboru své kariérní cíle. Získali tak potřebné osobní kontakty a mohli se individuálně seznámit s lidmi z animačních studií. 

Tímto chceme poděkovat všem zúčastněným, obzvláště společnostem a školám, kteří se podíleli na bezchybném průběhu celé akce. V přiložené fotogalerii můžete vidět skvělou atmosféru této události.  Těšíme se na Vás na dalším ročníku Anifilmu.