Jménem mezinárodního festivalu animovaných filmů Anifilm a platformy Creatoola Vás tímto srdečně zveme na letošní ročník festivalu, který se koná od 2. do 7. května 2023 v Liberci.

V pátek 5. května se v Liberci při festivalu Anifilm uskuteční Creatoola Animarket – největší oborová industry networkingová akce v Česku. Jde o setkání profesionálů z oblasti animace, VFX, her a VR/AR tvorby. Naleznete zde prezentace novinek a máte možnost oslovit potenciální zájemce pracovními příležitostmi.

Po dobu celého dne bude v Liberci při festivalu Anifilm probíhat výstavní část akce formou prezentačních stánků jednotlivých účastníků.

V odpoledních hodinách se uskuteční one-to-one meetingy, během kterých se podle předem stanoveného harmonogramu setkáte s potenciálními zájemci o práci z řad animátorů, výtvarníků, ilustrátorů, programátorů ad. Na tyto meetingy se budete přihlašovat pomocí aplikace Swapcard, bližší instrukce Vám budou zaslány v druhé polovině března.

Na Creatoola Animarket se přihlaste vyplněním formuláře ZDE

Deadline pro registraci stánku a koupi akreditace je 15.3.2023

Účastníkům-vystavovatelům bude poskytnut prostor/místo pro prezentaci vč. základního nábytku a připojení k elektrické síti. Další vybavení včetně techniky, ale i ubytování je v režii a na náklady vystavovatelů.

Uzávěrka přihlášek: 15. 3. 2023

Těšíme se na vás!