Váš projekt si zaslouží to nejlepší!

Posuňte vývoj vašeho animovaného nebo herního projektu kupředu za pomocí zkušených mentorů. Unikátní soubor tvůrčích dílen ANOMALIA je tu pro producenty a tvůrčí týmy, kteří chtějí využít příležitost zkvalitnit své filmové a herní projekty.

 

Registrace pro přihlášení projektů do ANOMALIA – 31. 3. 2019

 

STORY LAB

 

 

V tvůrčí dílně budete pracovat na příběhu svého animovaného filmu nebo seriálu pod vedením ostříleného veterána animačního průmyslu Roberta Lence, který má za sebou 30 let práce pro Disney, Pixar, Dreamworks a další.

Upozorňujeme na omezenou kapacitu dílny pouze pro 5 projektů!

Termín: 8. 7. – 19. 7. 2019

Detaily a registrace >

 

CHARACTER DESIGN LAB

Využijte jedinečnou příležitost pracovat na vývoji postav vašeho filmu či hry s Geefwee Boedoem,uznávaným výtvarníkem studia Disney a Pixar nominovaným na Oskara se svým krátkým filmem Let’s Pollute. Geefwee vám pomůže s konkrétními tvůrčími přístupy a procesy navrhování postav přímo na vašem animovaném filmu nebo hře.

Termín: 22. 7. – 2. 8. 2019​

Detaily a registrace >

 

CONCEPT ART LAB

Pod vedením výtvarného režiséra (konkrétní jméno v jednání) budete navrhovat a vytvářet styl a atmosféru prostředí, design rekvizit a kulis, styl renderu a FX vašeho filmu nebo hry.

Termín: 5. – 16. 8. 2019

Detaily a registrace >

 

Získejte dotaci od Úřadu práce!

Úřady práce v současné době nabízí možnosti úhrady až 85 % ceny kurzu (tvůrčí dílny) v rámci tzv. Projektu POVEZ II (Podpora odborného vzdělávání zaměstnanců II). Úřad práce vám nad to uhradí mzdové náklady za dobu účasti na školení až do výše 100 % nákladů (včetně odvodů na sociální a zdravotní v maximální výší 176 Kč / hod.).

Tato příležitost je určena všem freelancerům(OSVČ, držitelé živnostenského oprávnění) a zaměstnavatelům a jejich zaměstnancům, kteří mají své sídlo v celé ČR mimo PrahuNehledě na sídlo firmy nebo živnosti, pracovat můžete i v Praze!

Jak dotaci získat?

  • Zajděte na ÚP ve vašem místě bydliště a podejte si žádost v rámci POVEZ II.
  • ÚP má na schválení 30 dnů.
  • Podepíšete dohodu s ÚP a vyplníte vstupní dotazník.
  • Zúčastníte se vámi vybrané tvůrčí dílny.

Více informací >

 

Chybí vám člen týmu? Máme řešení.

Do tvůrčích dílen preferujeme minimálně dvoučlenné tvůrčí týmy. Proč? Protože vývoj a výroba filmu a her je týmová práce. Týmová diskuze podporuje kreativitu i kvalitu. Navíc je žádoucí, aby v procesu vývoje filmu nebo hry vznikalo více návrhů od více než jednoho tvůrce. Nakonec i mentoři v našich dílnách jsou zvyklí ze své profesionální praxe vést na projektu týmy osobitých tvůrců.

Chybí vám člen týmu? Jste samotný autor nebo designer a nemáte parťáka? Nebo jste producent a hledáte mladé talenty pro váš nový projekt? Máme pro vás řešení! 

Každému týmu v jednotlivých dílnách dáme k dispozici jednoho mladého tvůrce z řad studentů českých filmových a výtvarných škol.

Ve spolupráci s industry programy Zlín Film Festivalu a Anifilmu připravujeme networkingové setkání, na kterých bude příležitost se potkat s mladými studenty.

V registraci uveďte, že potřebujete doplnit svůj tým a my vám pomůžeme sehnat talentované členy týmu.

 

Jste ze Slovenska? Požádejte o dotaci na Audiovizuálnom fonde.

Upozorňujeme, že na kurzy a tvůrčí dílny ANOMALIA mohou žadatelé ze Slovenska požádat o dotaci na Audiovizuálnem fondu v rámci dotačního Programu 3.3 do 25. 3. 2019.

Více informací >